BIOGRAFIE

Mijn naam is Elke van den Bergh en mijn doel is om jou naar een gezonder en fitter niveau te brengen zodat alle aspecten van jouw leven verbeteren. Ik wil jou helpen je grenzen te verleggen en je tegelijk een leuke tijd bezorgen.

In 2010 bepaalde ik voor mezelf dat ik een beter niveau van leven wilde. Dit begint met meer houden van jezelf, dus het voeden van geest en lichaam én een betere balans vinden in het leven.

Zelf gebruik ik voedingssupplementen van Time4nutrition naast mijn andere voeding.

Zoals Glutamine, Supergreens, GH-REM, GDA en nog veel meer.

Deze sport geeft mij na al die jaren nog steeds wat ik wil: uitdaging, ontwikkeling, kalmte, grens verlegging, voldoening, blijdschap, energie, wilskracht en bewustwording van geest en lichaam. Sporten was en is heel belangrijk voor mij en daarbij streef ik telkens naar een beter lichaam. Ik kwam in aanraking met een coach die mijn honger opmerkte en aanbood me te begeleiden bij de deelnames aan competitiewedstrijden.

Later kwam ik in aanraking met een andere coach, Willem Jonkman. Willem staat in Nederland bekend als een legende in de sport! Hij is inmiddels zes jaar mijn coach op vele gebieden en heeft mij sterk vooruit geholpen, voornamelijk op competitiegebied. Samen hebben wij ervoor gezorgd dat ik in mei 2018 kampioen werd op internationaal niveau. Daarnaast heb ik meerdere titels veroverd op competities zoals de ‘Juliette Bergmann Grand Prix IFBB 2017’.

Ik kan vrijuit zeggen dat ik geleerd heb en nog steeds leer van de beste, en dit doen we samen in liefde en energy. Hiervoor ben ik erg dankbaar!

ELKE HELPT JE GRAAG MET

TRAINING
Hierbij krijgt u een 1 to 1 begeleidingssessie met volledige aandacht naar de juiste vorm van training.

VOEDING
Ieder en elk persoon is anders zo is ligt het ook met de voeding. Je krijgt een gepersonaliseerde schema op maat om uw doel te bereiken.

POSEERLESSEN
Niet alleen de training is belangrijk maar als wedstrijdatleet is poseren van groot belang. U kan bij mij terecht vanaf 1 sessie.

Wedstrijdgeschiedenis:
1. Walter Open 2012 4de
2. Open kampioenschappen 2013 IFBB 5de
3. Open Rotterdamse IFBB 2013 4de
4. Open kampioenschappen IFBB 2014 6de Walter Open 2014 3de
5. Juliette Bergmann Grand Prix IFBB 2015, 3de
6. Ironman & maiden 2016, 2de
7. Juliette Bergmann cup 20016, 2de
8. Europese Kampioenschappen in Santa Susanne IFBB 2017, 6de
9. Juliette Bergmann Grand Prix IFBB 2017, 1ste lengte klasse en 1ste Masters
10. World championships in Biaritz IFBB 2017, 10de
11. Europese Kampioenschappen in Santa Susanne IFBB 2018, 7de plaatsing
12. Diamond cup Servië IFBB 2018, 1ste
13. Nederlandse kampioenschappen bodyfitness lengte klasse eerste plaats en Nederlands Kampioen in lengte klasse. April 2019
14. Masters bodyfitness 2e April 2019

× Whatsapp Ons